Horory v kadeřnictvích

 Ahoj všichni,dlouhovlásky, taky tak nerady chodíte zarovnávat konečky ke kadeřnicím jako já? To, že se můžu
podívat do zrcadla a mít vlasy o půlku kratší mě děsí a bohužel se mi to i často stává. O zážitky z mého posledního stříhání se s vámi chci podělit právě v tomto článku.Některým kadeřnicím zkrátka nevysvětlíte, že dva centimetry jsou dva centimetry a ne deset a tak vždycky když usedám do toho křesla osudu přesvědčuji slečnu/paní, že chci opravdu ostříhat jen to nejnutnější a nic víc. No a pak se podívám do zrcadla, poděkuju a s brekem se vrátím domů.
Tentokrát jsem byla s kadeřnicí naprosto spokojena. Nejen, že se jí podařilo střihnout všechny zničené konce, ale délka vlasů tím skoro neutrpěla a já si po vysušení a lehkém natočení vlasů připadala jako princezna.
Takže pokud jste z Moravskoslezského kraje jako já a někdy budete mít cestu kolem, doporučuji se zastavit u kadeřnice Martiny Zajícové. Nejen, že je to paní velice příjemná, ale zároveň přesně ví co dělá a pokud máte raději přirozené střihy je to kadeřnice přesně pro vás.
Já mám teď vlasy zdravější, krásnější no a myslím, že jsem konečně našla paní, ke které se nebudu bát chodit stříhat :). 

Mimochodem pěkná recenze zde: Kadeřnictví na jednom místě

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>